fbpx

Tre ud af fem for Reuterskiöld Jr.

Lennart Reuterskiöld Jr. fik torsdag en vellykket start på 2008, da han sadlede tre vindere i eftermiddagens fem opgør på Jägersro.


Junior lagde ud direkte i første afdeling af V4-premieren, hvor den 3-årige Funambule-datter First Ace sejrede let med tre længder på trods af at sadlen gled undervejs i løbet, og lærling Martin Rodriguez fik vist sin elegante balance ved at holde sig i bøjlerne til efter målstregen var nået.

Sejren var 22.000 svenske kroner værd for den debuterende hoppe, der henviste Fredrik Reuterskiöld-trænede Come On Deer/Kim Andersen til andenpladsen.

Allerede i det efterfølgende opgør, Jeune Homme Lunchpremiär over 1600 meter, var duoen Reuterskiöld Jr. og Martin Rodriguez på toppen igen, denne gang med den nu 9-årige hæderskæmpe Zico, der på en stærk afslutning udvendigt i banen overrumplede Mummy’s Lodge/Nicholas Cordrey og Ask Don’t Tell/Josefine Linö med en halv længde. Zico tjente 27.500 kroner ved sejren, og er nu blot 3.000 kroner fra at passere en million i indtjente præmiekroner.

I dagens femte og sidste opgør, Inchrory-Löpning over 2400 meter, tog Junior dagens tredje og sidste triumf med 5-årige Glen Elgin, som under Manuel Santos besejrede Napoleon/Martin Rodriguez og Russian Roulette/Kim Andersen. Glen Elgin, der bl.a. er lillebror til én af Sveriges bedste sprintere gennem tiderne, Glenlivet, startede her for 12. gang i karrieren og vandt sin første sejr. Ligesom Glenlivet er Glen Elgin både ejet og opdrættet af Stall Question.

I løbet forinden havde Manuel Santos redet endnu en vinder i form af Patrick Wahls 4-årige debutant Weazel, der uden problemer hjemtog Columbian Friend Sprint over 1200 meter. Weazel ejes af Patrick Wahl selv, og det faktum at træneren havde ventet så længe på hesten, samt at han havde sendt ham på den lange tur fra Stockholm til Malmö, havde gjort Funambule-sønnen til klar favorit i totalisatoren. Weazel levede op til forventningerne og sejrede med halvanden længde før Big Size/Luis Santos og Spider Dancer/Nicholas Cordrey.

I dagens tredje V4-afdeling var det Manuel Santos’ bror Luis Santos der kom først over stregen på ryggen af Sandra Larsen-trænede Teletubbie. Den 7-årige Diaghlyphard-søn vandt for kun anden gang i sit livs 34 starter, og han var inde i opgøret med tre kilos overvægt.

Uddelingen i årets første Lunch-V4 på Jägersro lød på 12.412 kroner til fire rigtige.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top