fbpx

Thore Hammer-Hansen får top-kontrakt i Tyskland

Thore Hammer-Hansen siger om få dage farvel til England og vender efter seks år tilbage til Tyskland, hvor han tilbragte størstedelen af sin barndom. “Han har fået en 3-årig kontrakt med Eckhard Sauren, som er præsident for Kölner Rennverein”, fortæller jockeyens far, Lennart Hammer, til GalopSport.


Thore Hammer Hansen med sin stolte far Lennart under præmieoverrækkelsen efter Oettingen Rennen (Gr.2).

Kontrakten indledes den 1. november, men Thore har allerede leveret varen i de velkendte blå/røde Sauren-farver – ikke mindst på ryggen af den 4-årige Sea The Moon-søn Assistent, som han i juli vandt Grosser Hansa-Preis (Gr.2) med.

Senest sluttede parret fjerde i Preis von Europa (Gr.1).

Akkurat som sin far nyder Thore Hammer-Hansen stor respekt i den tyske galopindustri, og kontrakten med Eckhard Sauren kan sagtens gå hen og blive det helt store gennembrud for den unge jockey.

“Og så er min datter Sofie også gået i lære som jockey hos Andreas Suborics”, tillægger Lennart, som i øvrigt var med i et indslag på den tyske sportskanal SWR Sport i går, hvor han fortalte om sit liv efter jockey- og trænerkarrieren, og gav indblik i sin nye karriere som heste-fysioterapeut.

Lennart Hammer sammen med Kim Andersen og Oliver Wilson under et besøg i Danmark i 2022. Foto: Filip Zwicky.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top