fbpx

The Gurkha vandt Qatar Sussex Stakes

De treårige rivaler afgjorde Gruppe-1-løbet Sussex Stakes imellem sig. Løbet, som sponsoreres af Qatar til en samlet præmiesum på en million engelske pund, vandtes af favoritten The Gurkha (Galileo – Chintz v. Danehill Dancer).Den tidligere vinder af det franske 2000 Guineas og andenhest i både St James Palace Stakes til Galileo Gold samt i Eclipse Stakes til Hawkbill, lå velplaceret på en indvendig andenplads efter Qatar-ejede Galileo Gold, der for Frankie Dettori lagde en frisk pace.

Et øjeblik så det ud som Ryan Moore ville blive lukket inde med The Gurkha, men åbningen kom i tide og han kunne kæmpe sig forbi til en kneben, men sikker sejr.

På tredjepladsen afsluttede Godolphin-hingsten Ribchester (Iffraaj) meget stærkt og var kun slået med hoved fra andenpladsen.

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top