fbpx

Halvsøster til Sydney på Stutteri Frelling

Søndagens storartede vinder af Dansk 1000 Guineas, Birgitte Nielsen-trænede Sydney, er både ejet og opdrættet af Stald Snap og Olav Sørensen – men hoppens mor Kirobel står i dag på det nye danske Stutteri Frelling, hvor der ligeledes findes en halvsøster til den klassiske vinder.


Stutteri Frelling ligger midt på Djursland og startede i 2006 op med tre fuldblodshopper, og siden er en enkelt mere kommet til. Efter Sydneys sejr i Dansk 1000 Guineas er Kirobel naturligvis steget i graderne, og med tanke på at hun selv er helsøster til den dobbelte tyske Listed-vinder Kirona, skal der nok blive stor opmærksomhed omkring hoppens næste skud på stammen – et hoppeføl efter Cajun Cadet. Kirobel er derudover konstateret drægtig ved Academy Award, så der til næste år om alt går vel kommer en helbror eller -søster til Sydney til verden.

Stutteri Frelling ejer en ligeledes virkelig spændende avlshoppe i Final Appearance-datteren Senta, der er helsøster til selveste Peas And Carrots. Senta var selv vinder ud af ganske få starter, og hun er nu ligeledes i fol ved Academy Award.

Udover Kirobel og Senta ejer Stutteri Frelling også hoppen Tower Of Menga – mor til bl.a. Smart Guy – og Fayruz-datteren Annie Fay.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top