fbpx

Svenskt Derby i fare for skadet Peas And Carrots

Lars Kelp fik tirsdag eftermiddag en meget ubehagelig overraskelse, da Peas And Carrots kom tilbage efter et rutinemæssigt arbejde på Klampenborg.


Final Appearance-sønnen, der for mindre end to uger siden vandt Brogaarden Dansk Derby, var halt på sit venstre bagben og kommer definitivt ikke til start i Svenskt Derby Trial på Jägersro den 13. juli.

“Peas And Carrots var ude i et ganske normalt træningsarbejde i går, men desværre må han have trådt forkert og han kunne ikke støtte på sit venstre bagben efterfølgende. Skaden kræver i første omgang absolut hvile, og hvis den ikke fortager sig i løbet af en uge må vi sende ham til Helsingborg Dyrehospital og få ham ekspertundersøgt”, fortæller en ærgerlig Lars Kelp, der naturligvis frygter for at hesten ikke når at blive klar til Svenskt Derby søndag den 13. august.

“Det er et frygteligt tilbageslag, og som det ser ud lige nu bliver det vanskeligt at få ham klar, men vi må vente til næste uge for rigtigt at kunne bedømme hvor meget skaden kommer til at betyde for ham”, slutter Kelp.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top