fbpx

Storm Trooper på fremmarch

Den tyskfødte topstayer Storm Trooper, som blev importeret til Norge i slutningen af 2004 og i fjor sejrede overlegent i Valley Chapel Memorial, er nu på vej tilbage efter den alvorlige muskelskade han pådrog sig i bagparten fire uger inden Stockholm Cup International (Gr.3).


“Storm Trooper blev skadet under træningen hjemme på Stall Nor en måned inden han skulle starte i Stockholm, men vi fandt først ud af hvor alvorlig skaden var efter løbet, og derefter kunne vi kun træne ham let frem til midten af december”, fortæller Rune Haugen. Monsun-sønnen er nu tilbage i fuldt vigør og er begyndt hovedtræningen til den nye sæson.

“Planerne er at han sæsondebuterer hjemme på Øvrevoll i Walter Nilsens Minneløp og Valley Chapel Memorial, og hvis alt går vel kan vi derefter begynde at matche ham imod større gruppeløb i Europa”, fortsætter den norske championtræner. Storm Trooper hørte inden han blev importeret til Norge til blandt de bedste 3-årige heste i Tyskland, hvor han sluttede tredje i Tysk Derby (Gr.1). Året efter vandt hans helbror Shirocco det tyske Derby og har siden udviklet sig helt enormt med sejren i Breeders’ Cup Turf (Gr.1) på Belmont Park i slutningen af oktober 2005.

“Umiddelbart efter Breeders’ Cup fik vi et tilbud på Storm Trooper på flere millioner, men vi vil ikke af med ham og jeg glæder mig meget til at se hvor langt han kan nå i europæisk sammenhæng nu”, slutter Rune Haugen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top