fbpx

Søn af Eishin Dunkirk blev dyrest på Norsk Åringsauktion

Mr Prospector-sønnen Eishin Dunkirk, som det svenske stutteri Rävdansen netop har erhvervet fra sine tidligere japanske ejere, blev rigtig godt modtaget da han for første gang havde afkom på en skandinavisk åringsauktion.


Lørdag blev den norske åringsauktion afholdt på Bolstad Stutteri og Ridesenter, og det dyreste individ på auktionen var en fuks hingst efter netop Eishin Dunkirk og den tidligere tophoppe Romola (Wolfhound), der blev solgt til træner Niels Petersen i kommission for Stall Grenerie.


Prisen løb op i 250.000 norske kroner.

Eishin Dunkirk er født i USA, men havde sin aktive løbskarriere i Japan hvor han vandt tre løb og tjente godt 2,5 millioner danske kroner.

Hingsten har sine papirer i orden som søn af allestedsnærværende Mr Prospector og den irske 1000 Guineas (Gr.1)-vinder Forest Flower, og allerede nu har han bevist at han kan levere vindere på væddeløbsbanen, idet to af hans i alt tre startende afkom i Japan har sejret, og den tredje startende har opnået fem andenpladser.

Den fukse årings mor Romola vandt Peugeot Pokalløb for Hopper to gange, og derudover var hun anden gennem mål i både Jockeyklubbens Avelslöpning og Peugeot Pokalløb for Hopper, samt to gange fjerde i Coolmore Matchmaker Stakes. Hun er desuden halvsøster til den tredobbelte engelske Listed-vinder Midnight Legend.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top