fbpx

Skuffende indsats af Le Roi i Stockholm

Patrick Wahl-trænede Le Roi sprang ud af startboksen som totalisatorfavorit i France Galop Treårslöpning over 2000 meter på Täby, men i selve løbet var han aldrig inde i billedet og endte til slut på en skuffende sjetteplads.

Dina Danekilde havde overtaget tøjlerne fra Manuel Santos, og hun placerede fra start Le Roi indvendigt på rails bag de førende. På bagsiden blev Academy Award-sønnen trukket et par spor ud i banen, og ekvipagen fik den længste vej rundt sidste sving, hvorefter der aldrig var noget at komme efter.

Sejren gik i stedet til Vanja Sandrup-trænede Piaras, der under Carlos Lopez let forsvandt væk fra konkurrenterne og vandt med 4½ længde før Le Rois staldveninde Melody Star/Sara Slot og Aneebee/Madeleine Smith. Le Roi sluttede lige uden for præmierækken, og han havde 6½ længde frem til vinderen over mål.