fbpx

Sent Guineas-kandidatur: Empress Bling vandt let på Øvrevoll

Den 3-årige Night Of Thunder-datter Empress Bling, som Bling Enterprise i fjor købte for 110,000 guineas på Tattersalls Craven Breeze Up Sale i Newmarket, fik i sit livs fjerde start aflagt maidentitlen på Øvrevolls græs.Manuel Martinez overlod intet til tilfældighederne i det lille felt på bare seks heste, og Silja Støren-trænede Empress Bling førte fra start til mål over de 1600 meter.

Allerede ind på opløbsstrækningen var hoppen i sin egen liga, og kun Are Hyldmo-trænede Rocks Giant (Giant Sandman) var i stand til nogenlunde at følge hende hjem på godt fire længders afstand.

Derefter blev der næsten 14 længder yderligere til Rocks Giants staldveninde Mozarts Queen (Iffraaj), som blev efterfulgt af Niels Petersens debutant That’s Our Man (Study Of Man) og Marie Lustigs Clauses Flicka (Geniale).

Empress Bling startede for fjerde gang i karrieren og for anden gang i år. Hun debuterede i fjor med en andenplads på afstand af gode Stamford Street (Shalaa), hvorefter hun var tredje i Norsk Kriterium bag Schamyl (Appel Au Maitre) og Rockofthemountain (U S Navy Flag).

I sæsondebuten den 1. juni sluttede hun på fjerdepladsen bag Marie Elle (Appel Au Maitre) og Stamford Street, men denne gang var hun meget bedre, og hun fik afgjort lagt sit kandidatur ind til Norsk 1000 Guineas den 22. juni.

Empress Bling er fjerde afkom ud af Redoute’s Choice-hoppen Roystonia, som bl.a. var tredje i Beckford Stakes (L) og selv er ud af en ustartet helsøster til den irske 2000 Guineas (Gr.1)-vinder Roderic O’Connor (Galileo).

Empress Bling som 2-årig på Tattersalls Craven Breeze Up Sale. Foto: Alison Murphy.

Resultater: Øvrevoll, torsdag 13. juni

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top