fbpx

Schiaparelli vandt Tysk Derby (Gr.1) – Nobileo næstsidst

Søndagens bedste betalte opgør i hele Europa var BMW 137. Deutsches Derby (Gr.1) på Hamburg-Horn, hvor 15 deltagere – heriblandt Wido Neuroth-trænede Nobileo – var til start i kampen om 400.000 euro.Sejren gik til Peter Schiergen-trænede Schiaparelli, der med Andrasch Starke på ryggen trak fra til en sikker trekvart længdes sejr foran Dickens/Mirco Demuro og Oriental Tiger/Andreas Boschert.

Nobileo var aldrig inde i kampen på det hurtige underlag i Hamborg, og allerede i opløbssvinget var Terry Hellier i store vanskeligheder. Nobileo blev til slut taget op og sluttede næstsidst, 43 længder foran agterlanternen Diarius.

Sejren i det tyske Derby var endnu en stor triumf for Gestüt Karlshof, der med den engelskfødte Old Vic-datter Sacarina har Tysklands bedste avlshoppe.

Sacarina er nemlig foruden Schiaparelli mor til Samum, der vandt TyskDerby (Gr.1) i 2000, og Salve Regina der var nummer to i Derbyet i 2002.

Alle tre heste er efter avlshingsten Monsun.

Samme dag var Fredrik Reuterskiöld-trænede Peruginos Flyer til start i Langer Hamburger (L) over 3200 meter, men heller ikke her blev det skandinavisk succes, idet Peruginos Flyer sluttede sidst i det seks heste store felt.

Løbet blev vundet af den engelske gæst Elusive Dream/Terry Hellier.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top