fbpx

Sara Slot og Søren Jensen i nyt samarbejde

Efter 13 år som regerende championtræner i Klampenborg måtte Søren Jensen som bekendt fravige tronen i år til fordel for både Caroline Strömberg.


Træneren har på sin officielle hjemmeside tidligere gjort opmærksom på, at der i vinterens løb vil ske rokeringer i stalden med henblik på en fuld satsning på at genvinde trænerchampionatet, og det første store skridt er netop blevet taget med ansættelsen af jockey Sara Slot.

I årevis har Søren Jensen haft en “gentleman agreement” med Kim Andersen, og dette samarbejde kommer til at fortsætte på samme måde.

“Men med udsigt til godt 30 heste i træning til den kommende sæson har jeg også følt, at det nu var vigtigt at der blev tilknyttet endnu et kompetent navn til Jensen & Kompagni på jockeysiden – en person der kan forstærke vores ambitioner om at opnå endnu flere championater. Og en person, der ligesom Kim vil ride ud om morgenen og derigennem opnå et solidt kendskab til staldens heste”, skriver Søren Jensen på sin hjemmeside www.jensenogkompagni.dk.

Sara Slot havde sin hidtil mest fremgangsrige sæson i 2006, hvor hun red Halfsong til sejr i Scandinavian Open Championship(Gr.3).

Hun hjalp sin nye arbejdsgiver til sejren i Dansk Kriterium på ryggen af Airboss, blev Championjockey på Jydsk Væddeløbsbane, og var lige i hælene på KimAndersen og Lennart Hammer i Klampenborgs jockeychampionat. Mulighederne har således været mange for den ombejlede rytter, der har jongleret med tilbud fra både Norge og Sverige, samt muligheden for at ride ud i både Australien og Dubai, men valget faldt på Søren Jensen.

“Ja, der har været mange muligheder, men jeg føler det er en stor chance at kunne ride i så stor en stald på Klampenborg, side om side med KimAndersen. Dertil giver det mig også muligheden for at blive boende i Malmö og når tiden er til det ride lidt ud for de Jägersro-trænere jeg samarbejder med i sæsonens løb”, fortæller Sara Slot.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top