fbpx

Sara Slot lynede med to sejre på Jägersro

Danske Sara Slot fortsætter på imponerende vis med at vinde løb på samlebånd, og torsdag eftermiddag vandt hun halvdelen af de fire Lunch-opgør på Jägersro.


Første sejr blev vundet på ryggen af Larissa Tandari-trænede Farad, der vandt Skånelöpning over 1730 meter foran dagens største favorit, Be Alert. Sara gav Farad en perfekt indvendig rejse på rails, mens Be Alert så ud til at have helt styr på løbet udvendigt for førende Ancient Egypt.

Også Halfsong viste sig en overgang helt fremme, men det var indvendige Farad der sad på krudttønden.

Da feltet ramte opløbet sendte Per-Anders Gråberg Be Alert af sted, mens Farad blev trukket til ud i banen og øjeblikkeligt svarede på sin marchordre.

Det tog ikke mange galopspring for Farad at overtage kommandoen fra Be Alert, og herfra trak Funambule-sønnen let fra til en fire længders sejr. Be Alert holdt andenpladsen foran Ancien Egypt og Halabaloo, mens Wild Cat Williams fik de sidste præmiepenge langt foran Halfsong, der sluttede på en fjern sidsteplads.

Sara Slot har redet netop Halfsong i hestens sidste 24 starter, men blev op til dagens opgør tilsidesat til fordel for Manuel Santos.

Dette kunne træner Larissa Tandari gnide sig i hænderne over, idet hun dermed kunne bruge Sara på Farad i stedet, hvilket hun ikke er ked af i dag. “Men jeg håber da at få lov til at ride Halfsong igen engang i fremtiden”, udtaler Sara, der fik dagens anden sejr i V4’s sidste afdeling på ryggen af Jan-Erik Pettersson-trænede Aslan.

Dagens to øvrige opgør blev vundet af henholdsvis den nyimporterede sprinter PitchUp/KimAndersen og FlirtingGroom/Ivan Lopez.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top