fbpx

Peas And Carrots viste 90 i Svenskt Kriterium

Den på Stutteri Havreholm opdrættede Final Appearance-søn strøg søndag eftermiddag op blandt de ypperste 2-årige heste i Skandinavien nogensinde, da han med syv længders margin pulveriserede Täbys Xaara og Øvrevolls Icaros i Svenskt Kriterium på Jägersro. Mandag eftermiddag afgav Skandinaviens handicapper Pam Cordrey sin dom, og hun hævede Peas And Carrots fra 85 til 90!


En rating der ikke er set i Skandinavien siden 2002, hvor Arlberg fik samme rating efter sin overlegne sejr i VinterfavoriternasPris på Täby.

To år tidligere fik Wido Neuroth-trænede Pretty Girl et tal på 92 efter sin andenplads bag Mozart i Tattersalls Houghton Sales Stakes, hvilket virkelig sætter Lars Kelps fantastiske vallaks præstation i relief.

“Jeg har udregnet handicappet i løbet på tre forskellige måder, og i alle tre tilfælde er jeg kommet til det samme resultat. Han er en fantastisk hest, der ser ud til at have endnu mere udvikling gemt i sig, og jeg tror ikke vi har set det bedste fra ham endnu”, udtaler Pam Cordrey mandag eftermiddag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top