fbpx

Ole Larsens Young Riders’-serie afgøres tirsdag aften

Tirsdag aften afholder Jägersro otte løb med både V65 og V4 på programmet. Aftenens clou er afgørelsen i Ole Larsens Young Riders’-serie, hvor der resterer tre afdelinger. Shane Karlsson fører med to point foran Oliver Wilson.


Ole Larsen overrækker sejrspokalen til danske Oliver Wilson og svenske Fanny Olsson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.
Ole Larsen sammen med Oliver Wilson og Fanny Olsson. Foto: Stefan Olsson / Svensk Galopp.

Olivers far, Brian, starter i den anden af tirsdagens finaler Omar Zawawis Loyal. “Han vil jo have stor fordel af at have Oliver i sadlen. Samtidig er han vant til Jägersro og jeg har tro på, at han slutter helt fremme”, siger træneren, som ligeledes har Zawawis 3-årige Royal Zem med i transporten til Malmö.

”Royal Zem fandt de 1400 meter i overkanten senest. Jeg havde frygtet det inden løbet, men nu er distancen 200 meter kortere. Det er første gang han skal løbe på Jägersros underlag og han er en typisk outsider”.

Brian Wilson har fået en forholdsvis ny kunde i stalden. Den succesrige travhesteejer Morten Staal Jensen, som ejer af elitehesten Tycoon Conway Hall. Morten Staal Jensen er delejer i 2-årige Storm Wind, som senest var tredje i sin debut, en halv længde efter vindende Queen Of Dreams.

Tirsdagens første løb på Jägersro går kl. 18.15 – et 2-årsløb over 1600 meter med 100.000 kroner i samlet præmiesum og fem starterklærede deltagere.

Program: Jägersro, tirsdag 30. august.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top