fbpx

Nyfødt hingsteføl jagter klassisk sejr og 100.000 kroners bonus


Nyfødt hingsteføl jagter klassisk sejr og 100.000 kroners bonus

Natten til torsdag tog familien Tølbøll på Fyn imod et hingsteføl efter den danske avlshingst Idaho Quest (Rainbow Quest), og netop dette føl er kvalificeret til en bonus på 100.000 kroner, såfremt han bliver første klassiske vinder efter sin far.

Hingsteføllet er ud af Hot Chili, en 4-årig datter af Richard Of York og millionærhoppen Cinnamon (Diaghlyphard). Hot Chili nåede grundet en skade aldrig til start, og hun er nu blevet mor for første gang.

Faderen Idaho Quest var selv Listed-vinder i Frankrig i danske Peter Holm Lassens rød/hvide farver, og han var desuden matchet imod de allerbedste heste i Europa igennem hele karrieren som bl.a. bød på en andenplads i Prix Foy (Gr.2) og en tredjeplads i Grand Prix de Deauville (Gr.2).

100.000 kroner til første klassiske vinder
Idaho Quest, der fortsat ejes af Peter Holm Lassen og er opstaldet hos Maria Nielsen på Fyn, kan måske tiltrække endnu flere avlshopper igennem de næste bedækningssæsoner, idet Lassen har udsat en bonus på 100.000 danske kroner til det første afkom efter hingsten der vinder et klassisk løb i Skandinavien, så længe det sker inden udgangen af 2020.

“Ved at udsætte denne bonus og forhåbentlig give et boost til Idaho Quests avlskarriere, håber jeg at kunne give noget tilbage til en hest, der selv har givet så mange glæder til mig”, fortæller Peter Holm Lassen til galopsport.dk.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top