fbpx

Ny skuffende indsats af Le Roi på Täby

Længere distance og blinkers var ikke nok til at Patrick Wahl-trænede Le Roi kunne styrke sit Derbykandidatur torsdag eftermiddag på Täby. Med Sara Slot i sadlen sluttede den brune vallak på fjerdepladsen bag vindende Welcome In May.


Den danskopdrættede Academy Award-søn var klar totalisatorfavorit da lågerne sprang op til det 2400 meter lange 3-års vinderløb, og efter en passiv indledning begyndte Sara Slot at forcere sin hest fremad indvendigt på bagsiden. Le Roi kom dog aldrig rigtigt op i gear, og heller ikke på opløbsstrækningen formåede hesten at forbedre sin position.

Sejren gik til Tommy Gustafsson-trænede Welcome In May/Nicholas Cordrey, som Le Roi ellers besejrede tidligere på året, og den danske Derbykandidat har nu i sine to seneste starter slet ikke levet op til de løfter han gav i karrierens første to løb.

Patrick Wahl har dog fortsat mulighed for at få sin hest kvalificeret til Dexia Dansk Derby, og mon ikke Le Roi kommer til Klampenborg til Derby Trial Stakes, hvor han i så fald vil for første gang vil få græs under hovene.

Tilføjelse: Le Rois træner Patrick Wahl berettede senere på torsdagen, at Le Roi havde en halsinfektion, hvilket forklarer den dårlige indsats.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top