fbpx

Norsk 1000 Guineas-video gik ‘viralt’ på socialt medie

Mere end 50.000 visninger. Det er, hvad den Newmarket-baserede agent Edgar Byrne hidtil har fået ud af at dele et klip fra lørdagens 1000 Guineas i Norge på det sociale medie X. Det er omkring 49.000 flere end Byrne normalt har på sine opslag når de omhandler skandinaviske væddeløb, men en særlig detalje gjorde, at klippet ‘gik viralt’.Kort inde på opløbsstrækningen kom en løs hund nemlig ind på banen, og hunden fortsatte sit løb ned gennnem opløbet – flere hundrede meter bag feltet, men direkte i kameralinjen.

Klippet fra Øvrevoll er især blevet delt på japanske medier, men også på øvrige, internationale Sports & Betting-profiler diskuteres det blandt andet hvor langt hunden var slået i mål, om det skal måles i heste- eller hunde-længder, og om hunden bliver efteranmeldt i ‘Prix de b’Ark de Triomphe’.

“Jeg delte kun opslaget i og med, at jeg stod bag handlen af vindende Easywithme da hun var åring, og jeg havde ikke et øjeblik tænkt på, at hunden i baggrunden ville få så stor opmærksomhed”, fortæller Edgar Byrne til GalopSport.


Hele løbet kan genopleves herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top