fbpx

Mark Larsen ny førstejockey for Rune Haugen

Der sker mange rokeringer i aftalerne mellem de skandinaviske trænere og jockeys inden sæsonstarten, og den nyeste aftale er netop indgået imellem den norske championtræner Rune Haugen og danske Mark Larsen.


Larsen har i den forløbne uge opholdt sig på Haugens træningsanlæg StallNOR, hvor samtlige staldens heste er blevet testet, og samtidig har parterne indgået en samarbejdsaftale for sæsonen 2007.

“Mark har været heroppe hele ugen, og han er mere tændt end jeg har set ham i mange år. Han kommer til at være fast mand på Alpino Chileno fremover, og derudover får han chancen på mange af staldens øvrige heste, men vi har begge vores forbehold omkring side-aftaler”, fortæller Rune Haugen, og Mark Larsen uddyber:

“Jeg er glad for denne aftale med Rune, der ligesom tidligere har et helt fantastisk materiale og træningsmuligheder der ikke ses bedre i Skandinavien. Men jeg er fortsat loyal overfor min aftale med Benny Andersson og Caroline Strömberg, hvilket betyder at jeg fortsat kommer til at ride deres heste i den kommende sæson, så jeg håber selvfølgelig at der ikke bliver for mange sammenfald i storløbene”.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top