fbpx

Mad Dog Slew vandt Svenskt Derby Trial

Torsdagens hovedbegivenhed på Jägersros dirt track var Svenskt Derby Trial over 2400 meter med 300.000 kroner i samlet præmiesum. Sejren gik til løbets højest handicappede hest, Fredrik Reuterskiöld-trænede Mad Dog Slew, men på trods af at han lignede en vinder på tallet, var han bare spillet til tredjefavorit i totalisatoren.


Der blev lagt et fint tempo fra start med Dreamshower/Per-Anders Gråberg som den førende indvendigt for danske Trym/Gustavo Solis, mens favoritten Double It/Nicholas Cordrey fik en perfekt indvendig rejse bag de forreste. På sidste del af bagsiden trak Mad Dog Slew/Manuel Martinez fra sammen med Double It, og de to heste var klart frie af de øvrige konkurrenter i starten af opløbet, hvor Double It lignede vinderen. Mad Dog Slew kæmpede dog bravt indvendigt og slog contra over de sidste 300 meter til en sikker halvanden længdes sejr. Double It blev nummer to før Highway/Jose Luis Sanchez, mens Nablus/Yvonne Durant og Half Sadlers/Sara Slot tog de sidste penge.

“Jeg har aldrig betvivlet hestens høje klasse, men jeg var dog ængstelig for hans distanceformåen. Ind på opløbet så han ud til at være slået, men han kæmpede bravt og blev faktisk redet hjem i hænderne. Nu gælder det SvensktDerby, og sidst jeg vandt SvensktDerby Trial var for to år siden med Zenato, der som bekendt også vandt selve Derbyet. Jeg krydser naturligvis fingre for en gentagelse”, fortalte en glad Fredrik Reuterskiöld, der i samarbejde med jockey Manuel Martinez også tog sig af det efterfølgende løb, Swedish Shave Cup over 1000 meter, hvor Halabaloo vandt årets første sejr efter hård kamp med Søren Jensen-trænede Matchmaker/Kim Andersen.

Tidligere havde Sara Slot indledt V4-programmet med en overlegen sejr på ryggen af Larissa Tandari-trænede Farad, der med en længde slog Atmospheric/Kim Andersen og Tale Of The Grail/Gustavo Solis.

Netop Solis rundede dagen af med Katharina Stenefeldt-trænede DanishGold, der på en sen afslutning fangede Golden Chapel/Anette Jarven, mens Dane Flyer/Yvonne Durant sluttede stærkt af til tredjepladsen. V4 gav 5.138 kroner.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top