fbpx

Lord Glitters Handicap: Ouzo vandt igen for England – Good Fortune syvende

For Jamie og Saffie Osborne blev Lord Glitters Handicap et rent da capo fra januar, hvor far/datter-duoen vandt Lord North Handicap med den 8-årige Charm Spirit-søn Ouzo. For Søren Jensen-trænede Good Fortune blev det til en syvendeplads efter endnu en præstation hvor hesten gav alt hvad han havde i sig.Akkurat som senest lå både Ouzo og Good Fortune bagerst da feltet ramte toppen af opløbet, og denne gang valgte Ben Coen ligesom Saffie Osborne at blive indvendigt med den danske stjerne.

Med 300 meter igen fik Osborne den eftertragtede plads til sit angreb, alt imens Coen kort måtte tage op i Good Fortune. Herfra spurtede Ouzo bedst blandt venner og fjender og sejrede for anden gang på stribe til stor engelsk jubel.

Ben Coen hilser i paddocken forud for ridtet på Good Fortune i Lord Glitters Handicap. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Good Fortune endte denne gang helt inde ved rækværket og kæmpede hver eneste meter til målstregen, hvor han med det mindst mulige slog Zaman (Dutch Art) og King Of Time (Kingman) – men desværre var det i kampen om syvendepladsen og dermed ikke en præmie, som kun tilfalder de seks første gennem mål.

Søren Jensen, Ben Coen og Good Fortune. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.

Igen havde den danskopdrættede hest al ære af løbspræstationen fra et svært startspor og endnu et stop i opløbet.

Good Fortune blev inden løbet kåret som Best Turned Out Horse i paddocken.

Good Fortune på græsset forud for Lord Glitters Handicap. Foto/Copyright: Erika Rasmussen for GalopSport.
Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top