fbpx

Løkkemarken købte endnu en avlshoppe i Deauville

På den seneste auktion i franske Deauville erhvervede fynske Stutteri Løkkemarken sig den 5-årige hoppe Marshavant (Commands – Marsh Harrier v. Woodman).


Hoppen, der havde lot nummer 15 i kataloget, er vinder som 2-årig på Chantilly, og hun opnåede ligeledes en enkelt sejr som 4-årig på Cagnes-sur-Mer. Derudover har hun været placeret 16 gange og slutter karrieren med en samlet præmiesum på 54.600 €.

“Marshavant står ifølge Racing Post med 87 i Timeform, og hun var i løbsform da vi købte hende. Hendes træner henvendte sig efter salget til os, da han havde håbet på vi ville fortsætte med at løbe hende. Vi har dog valgt at sætte hende direkte i avlen, og på vejen hjem til Danmark besøger hun hingsten Sabiango”, fortæller Pia Brandt Hansen fra Stutteri Løkkemarken.

Marshavants mor Marsh Harrier er i dag aktiv avlshoppe i Australien, og hun er selv halvsøster til Gladness Stakes (Gr.3)-vinderen Common World og Listed-vinderen Speciale.

“Inden hun blev eksporteret til Australien fik hun et par føl i Frankrig, og to af disse er nu i træning hos Freddy Head. Han oplyser, at begge forventes at komme til start i 2008, hvilket naturligvis bliver ret interessant at følge med i”, slutter Pia Brandt Hansen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top