fbpx

Lars Kelp satser på brasiliansk jockey

Når Klampenborg slår portene op til sæsonpremieren på lørdag, introducerer træner Lars Kelp et nyt navn for publikum i form af jockey Ramillo de Souza.


Ramillo er 30 år gammel og kommer fra Rio de Janeiro i Brasilien, hvor han har redet og vundet ca. 250 løb siden han som 17-årig startede på jockeyskolen.

De Souza red sit første løb som 19-årig og udviklede sig til at blive en succesrig lærling og senere jockey, inden en skulderskade desværre holdt ham væk fra væddeløbene i fire år. Han har siden gjort comeback i Brasilien, men har haft svært ved at slå rigtigt igennem blandt de mere end 120 licenserede professionelle ryttere i Rio.

Lars Kelp mødte Ramillo de Souza under deres fælles ophold i Dubai, hvor den brasilianske rytter arbejdede som work rider for Imperiallista. ”Ramillo er en dygtig, hårdtarbejdende jockey, og han kommer til at få en del chancer på mine heste igennem de kommende måneder. Går det som jeg forventer, vil samarbejdet blive yderligere udvidet i løbet af sæsonen, og jeg er overbevist om at Ramillo kan blive et godt nyt tillæg til den skandinaviske jockeyliga”, siger Lars Kelp.

Ramillo de Souza sidder op for Lars Kelp i dagens prøveløb på hesten Rock All, og i dagens syvende løb har han fået chancen på Helle Christensen-trænede Finish First.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top