fbpx

Kevin rider på ny kontrakt i Dubai

Kevin Stott sidder i aften op på den 4-årige More Than Ready-søn Demain i Jebel Ali Free Zone Handicap på Meydan. Kevin fortæller til GalopSport, at det er på en ny kontrakt med Ecurie Ama Zingteam, som har heste i både Frankrig, Irland og England.


Kevin Stott med sin storebror Nicolaj på den svenske Derbydage 2023. Foto: GalopSport.

“Ecurie Ama Zingteam har heste hos både Archie Watson og Andrew Balding i England, hos Michael O’Callaghan og Joseph O’Brien i Irland og i Frankrig hos André Fabre og Francis Graffard, som jeg rider for i aften”, siger Kevin.

Danskeren red sit første løb for det Saudi-baserede Ecurie Ama Zingteam den 10. januar på Kempton, hvor han var anden gennem mål i bøjlerne på 4-årige Birthday Angel (Dark Angel), som trænes af Archie Watson.

“Jeg er kun i Dubai nu for at ride i dag, og jeg rejser tilbage igen for at ride på Southwell på tirsdag. Men jeg håber, at Demain går godt i aften, for så bliver han hernede og får nogle flere starter”.

Demain indledte året på Meydan den 5. januar som syvende i Gruppe-3-opgøret Dubawi Wtakes over 1200 meter dirt. Fredagens opgør er under andre forudsætninger med 1400 meter græs, og det er også på dette underlag, at hingsten hidtil har leveret bedst hjemme i Frankrig.

I fjor var han således anden i Prix Kistena (L) i Deauville og tredje i Prix Marchand d’Or (L) i Chantilly, begge over 1200 meter.

Jebel Ali Free Zone Handicap rides som fredagens syvende løb med start kl. 18:00 skandinavisk tid.

Se Racecard til løbsdagen på Meydan hér.


Løbene fra Meydan kan ses direkte fra kl. 15 skandinavisk tid i afspilleren herunder (klik på Play-knappen). Udsendelsen starter kl. 13:00:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top