fbpx

Hammer-Hansen tog ny Gruppe-3-sejr i Hamborg

I weekenden blev den tyske Derbyuge sat i gang i Hamborg, og Thore Hammer-Hansen sørgede med det samme for, at sætte sit aftryk på begivenheden. Tysklands førende jockey vandt nemlig søndagens hovedbegivenhed, Gruppe-3-opgøret Hamburger Stuten Meile, med Henk Grewe-trænede Three Havanas.Den 3-årige hoppe besejrede let sine ældre konkurrenter og vandt med halvanden længdes afstand til Peter Schiergen-trænede Armira (Muhaarar) til en førstepræmie på €32,000.

Thore red senest Three Havanas i det tyske 1000 Guineas (Gr.2) i Düsseldorf, hvor parret var bedst blandt de tyske deltagere som tredje bag de engelske gæster Darnation (Too Darn Hot) og Queues Likely (Massaat).

Det var anden uge i træk, at Thore Hammer-Hansen sikrede sig en Gruppe-3-triumf. Forrige søndag vandt han Grosser Preis der Wirtschaft (Gr.3) i Dortmund med Frankel-sønnen Penalty.

Den dansk/tyske topjockey har ført årets tyske jockeyliga fra dag ét, og er lige nu noteret for 28 vindere, hvilket er fem mere end Leon Wolff på andenpladsen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top