fbpx

Good Girl sæsondebuterer i Breeders’ Cup Trial

Lørdag eftermiddag giver Hanne Bechmann sæsondebut til sidste års helt store 3-årsstjerne i Danmark, Stald Bakkehave m.fl.’s Good Girl.


Mas Media-datteren starter for første gang oven på en klassisk sæson, der bød på seks sejre i syv starter og op mod 850.000 kroner på kontoen.

Good Girl fejrede ikke alene triumfer i de tre klassiske opgør Mowerinaløb, Dianalöpning og Dansk Oaks; hun viste sig også overlegen i både Altamiralöpning og Sofierolöpning på Jägersro, og hoppens alsidighed på de forskellige underlag giver naturligvis mange muligheder for kredsen omkring hende på længere sigt.

På nuværende tidspunkt gælder det dog først og fremmest optakten til Dansk Breeders’ Cup om 400.000 danske kroner, og Good Girl får i dag en fin mulighed for at komme godt fra start i sin 4-årssæson i et løb, som hun uden tvivl bør vinde.

Godt nok tæller feltet både forrige års Kriteriums-vinder Airboss, Breeders Prize Sprint-vinderen Emil, samt progressive typer som Da Vinci og The Professor, men ingen af disse ser ud til at have samme klasse som championhoppen, der i fjor både blev kåret som Årets Hest i Klampenborg og i hele Danmark som helhed.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top