fbpx

God Pramms-optakt for Poulsen – Fixboard vandt på Chantilly

Flemming Poulsen, der i morgen sadler Albany Hall i Pramms Memorial (L) på Jägersro, leverede en fin formbesked fra stalden da BE Profilers 6-årige Fixboard fik et strålende comeback efter mere end halvandet års løbspause og vandt Prix Du Puits over 1600 meter på Chantilly i Frankrig.


Opgøret, der var forbeholdt kvindelige ryttere og havde en førstepræmie på godt og vel 80.000 kroner, havde deltagere fra prominente trænere som André Fabre, Ellie Lellouche og Francois Rohaut, men Flemming Poulsen beviste atter en gang sin evne til at gøre sine heste klar efter lang pause og Fixboard sejrede let med to længder med lærlingen Herisson De Beauvoir på ryggen.

“Fixboard har længe været matchet imod dette opgør, og min første plan var at hente min tidligere lærling Sara Slot til Chantilly og lade hende gøre arbejdet på Fixboard, men hun er jo desværre skadet i øjeblikket og må have turen til gode”, fortæller Flemming Poulsen, der ikke selv sadlede Fixboard på Chantilly, idet han allerede i går ankom til Jägersro med Albany Hall.

“Turen herop gik fint, og han har været ude her til morgen i en let canter. Alt virker fint med ham og han skal nok gøre en god figur”, beretter Poulsen om Albany Hall.


Endnu en dansk sejr

Det er sjældent at to danske ejere vinder løb på samme dag og bane i Frankrig. Men allerede i løbet efter Fixboard havde vundet, skar BS Racing Sarls nyerhvervede sprinter Au Suivant målstregen med 2½ længde til nærmeste konkurrent i det velbetalte Prix Du Sagittaire over 1000 meter med 95.000 danske kroner til vinderen.

3-årige Au Suivant trænes af Rob Collet, der sammen med BS Racing købte hesten i et claimingløb tidligere på året – noget der måske kan vise sig at blive en virkelig god investering.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top