fbpx

Giant Sandman til Dubai den 20. december

Én af Skandinaviens absolutte topsprintere, Rune Haugens Gruppe-3-vinder Giant Sandman, skal sammen med sin staldkammerat Court Circle snart forlade de ca. 20 graders frost på Stall Nor i Skoger, og bytte klimaet ud med ørkenens hede i Dubai.

“Begge heste begynder rejsen mod Dubai den 20. december, og de skal selvfølgelig matches imod det internationale meeting som starter i januar og kulminerer på World Cup-dagen i marts”, siger Rune Haugen og fortsætter:

“Giant Sandman bliver ved med at se bedre og bedre ud, og jeg tror endnu ikke vi har set bunden af hans kapacitet. Han er typen som virkelig kan få et internationalt gennembrud på Meydan, så jeg er virkelig spændt på ham”.

Footstepsinthesand-sønnen var ubesejret i årets tre første starter, hvor det både blev til triumfer i Täby Vårsprint (L) og Norsk Jockeyklubs Sprintløp (L). Han sluttede af med en femteplads bag Elusive Time i Täby Open Sprint Championship (L) – et løb han vandt i 2011.

Giant Sandmans mor, Sharamana, er selv halvsøster til Aga Khans legendariske engelske Derbyvinder, Shergar. Shergar blev i 1983 kidnappet af ukendte gerningsmænd fra sit hjem på Ballymany Stud i hjertet af Irlands fuldblodsimperium, County Kildare, og hesten blev aldrig nogensinde set igen.

Den 8. februar 2013 er det præcis 30 år siden, at Shergar blev bortført.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top