fbpx

Fyensløbet bliver Skandinaviens bedst betalte handicap

Med en præmiesum forhøjet til 185.000 kroner med 100.000 kroner til vinderen, bliver Stark Fyensløbet efter alt at dømme det bedst betalte handicap i 2024 på de skandinaviske baner. Førstepræmien modsvarer lidt over 150.000 i både norsk og svensk valuta.


Precious og Jacob Johansen holder New York Strip stangen i 2023-udgaven af Stark Fyensløbet. Foto: Gormfoto.dk.

Stark Fyensløbet er et handicap over 2300 meter græs for 3-årige (-24,5 kg) og ældre heste (-21 kg) og rides lørdag den 7. september i Odense.

Præmiesummen er løftet med 65.000 kroner i forhold til i fjor, hvor Elkær Stutteris egenopdrættede Precious (Gleneagles) vandt med en halv længde og hals foran New York Strip (Appel Au Maitre) og Guadeloupe (Appel Au Maitre).

Førstepræmien alene løftes med 67% i forhold til 2023.

“Det er naturligvis vores håb, at vi med Skandinaviens højest doterede handicap overhovedet, kan tiltrække heste og trænere fra Skåne-regionen, og at det kan få en afsmittende effekt på det øvrige løbsprogram”, fortæller Tom Christensen og fortsætter:

“Det er vores klare ambition, at skabe så god sport som overhovedet muligt på Fyens Væddeløbsbane, og jeg er meget spændt på at se, hvordan Fyensløbets forhøjede præmiesum påvirker anmeldelserne”.

Der meldes først til Stark Fyensløbet den 14. august, og vægtene sættes den 27. august. Det samlede indskud er på 6.900 danske kroner.


Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top