fbpx

Fredrik rider for Blume i Deutschland-Preis (Gr.1)

På søndag rides det tyske Gruppe-1-løb Deutschland-Preis over 2400 meter, og det bliver med svenske Fredrik Johansson i aktion.


Fredrik sidder op på ryggen af den 4-årige Kallisto-søn Dickens, der trænes af Hans Albert Blume og ejes af Gestüt Röttgen – de samme forbindelser der ejer Aspectus, som Fredrik vandt Gruppe-3-løbet Grosser Hessen Meile med i søndags.

Dickens får seks konkurrenter i opgøret, heriblandt sidste års tyske Derbyvinder Schiaparelli, der senest vandt Grosser Hansa Preis (Gr.2) i Hamborg. Feltet tæller også to 3-årige heste – Conillon og First Stream – der begge udgik af Deutsches Derby (Gr.1) på grund af de ekstreme baneforhold i begyndelsen af juli.

Der er 90.000 euro, svarende til ca. 675.000 danske kroner i førstepræmie i Deutschland Preis (Gr.1), og Dickens er bestemt ikke slået på forhånd. Hesten var senest i sin sæsondebut fjerde gennem mål i Gran Premio di Milano (Gr.1), hvilket var efter otte måneders pause.

Dickens vandt som 3-årig et Listed Race over 2200 meter, og det tætteste han har været på en Gruppe-1-sejr er andenpladsen i Deutsches Derby (Gr.1) i fjor bag Schiaparelli.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top