fbpx

Første sejr for Aladar og Farndale, sidste for Sweet Connection

Med et perfekt baneunderlag fik Jydsk Væddeløbsbane afsluttet sæsonen 2006 på bedst sportslige vis. Efter fredagens ottende løb blev de forskellige champions hædret i vindercirklen, og to af disse var endda i vindercirklen tidligere på aftenen.


– Af Henrik Brendholdt

Først sejrede Sara Slot på ryggen af en velgående Aladar, der vandt en let fem længders sejr i aftenens maidenløb. Den Michael Sørensen-trænede hest løb lidt urutineret undervejs, men var overlegen i opløbet og sikrede Sara Slot sin femte sejr på Jydsk Væddeløbane i år. Dermed bliver hun en sikker vinder af championatet for de professionelle.

Træner Michael Sørensen meddelte i sejrsinterwievet at han stopper som træner, grundet familieforøgelse. På de næste pladser fulgte Josey Wales og en pænt afsluttende Red Lightning. Lærling Nicolaj Stott tog sig af dagens andet opgør på turfen. Dermed vandt han lærlingechampionatet med fire sejre – en titel han også allerede har sikret sig på Fyn og i Ålborg.

Fredagens sejr kom med Birgitte Nielsen-ejede og -trænede Farndale, der her tog karrierens første sejr. Som ventet var det favoritten All Steel og Marc Stott der tog spidsen fra start. Ålborghesten førte ind til midt i opløbet, hvor den blev engageret af en velgående Farndale, der kæmpede bedre end længe og som sejrede med en halv længde til slut. Tredje blev stabile Desdemona, der fik et optimalt rygløb undervejs.

Årets sidste galopløb gik til Torben Christensen-trænede Sweet Connection, som sejrede for sin medejer Ann-Charlotte Nielsen. Den 7-årige hoppe er netop solgt som ridehest og sejrede efter et offensivt ridt i karrierens sidste start. Andenpladsen gik til en velafsluttende Breeders Love, som kom meget tæt på til slut mens Tacanas og Lea Olsen lige nøjagtig tilkæmpede sig tredjepladsen foran Loveline.

Sidstnævnte trænes af Klampenborg-træner Bent Olsen, der blev en suveræn vinder af Trænerchampionatet, mens Carsten Rasmussen med to sejre var bedst blandt amatørrytterne.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top