fbpx

Føltid: Go Go Gadget-hoppe ud af Mayphie’s Girl

Den 25. februar folede den veltrukne Olympic Glory-datter Mayphie’s Girl en hoppe efter den norske Derbyvinder Go Go Gadget på Stutteri Thorskovgaard. Mayphie’s Girls første afkom er 2-årige Wiggle Wine, i træning hos Lea Olsen.


Mayphie’s Girl (Olympic Glory) med sit hoppeføl efter Go Go Gadget. Foto: Stutteri Thorskovgaard.

Mayphie’s Girl blev købt for 30,000 euro som åring på Goffs Orby Sale i 2018, men hun nåede grundet en skade kun at starte en enkelt gang, hvorefter hun gik i stutteriet på Thorskovgaard og besøgte Go Go Gadget (Areion).

Resultatet blev den ovenfor omtalte hoppe Wiggle Wine, som Thorskovgaard købte tilbage på sidste års Scandinavian Open Yearling Sale og nu har sat i træning på Jydsk Væddeløbsbane hos Lea Olsen.

Mayphie’s Girl er ud af den dobbelte franske vinder Wake Up (Soldier Of Fortune), som igen er ud af en helsøster til den tyske Gruppe-2-vinder Wild Side (Sternkönig).

Wild Side er bl.a. mor til Park Hill Stakes (Gr.2)-vinderen Wild Coco og mormor til en nu 2-årig hingst efter Wootton Bassett (Iffraaj), som i fjor blev solgt for 720,000 euro til M V Magnier i Deauville.

Og det er i det hele taget en moderlinje som bliver ved med at levere.

Mayphie’s Girls halvbror Wicklow er Listed-vinder og har vundet mere end to millioner kroner i Australien, hvor en anden halvbror, Waterford, også er millionær og Gruppe-2-placeret. Hendes 4-årige bror County Kilkenny vandt også i Australien i fjor”, fortæller Bo Hansen, som tidligere har fået internationale henvendelser omkring Mayphie’s Girl.

“Ja, vi modtog henvendelser fra både Irland og Australien, da Mayphie’s Girls brødre blev Black Type-performere, men vi syntes ikke det var helt nok til at slippe hende. Hun er en ung hoppe og vi kan supportere hende med vores egen avlshingst Go Go Gadget. Det synes vi er mere interessant end bare at sælge ud af landet”.

Også i 2024 har Mayphie’s Girls familie allerede skabt auktionsresultater, for på Australiens Magic Million Sale i januar blev en 2-årig Lope De Vega-halvsøster til Stutteri Thorskovgaards avlshoppe solgt for 310,000 AUD, svarende til godt 1,4 millioner danske kroner.

Go Go Gadget står i år til en bedækningstakst på 5.000 + 9.000 kroner på levende føl-betingelser.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top