fbpx

Føltid: Go Go Gadget-hoppe ud af legendarisk Juddmonte-linje

På Thorskovgaard kom endnu et afkom efter stutteriets egen avlshingst, Go Go Gadget, til verden den 21. marts. Denne gang var det den ustartede Zoffany-datter Zymphony, som folede for første gang og bragte en hoppe til verden.


5-årige Zymphony med sit hoppeføl efter Go Go Gadget. Foto: Stutteri Thorskovgaard.

Hoppen tilhører en af de mest berømte Juddmonte-linjer. Også føllets mormor, First Spirit (First Defence), var ustartet i Frankrig, inden hun blev købt for 80,000 euro af The JC Organization på Goffs February Sale i 2019.

First Spirit bar på daværende tidspunkt netop på Zymphony, som i april kom til verden på York Stutteri og som 2-årig gik i træning hos Niels Petersen på Øvrevoll. En skade satte dog en stopper for hoppens løbskarriere inden den reelt var startet, og derefter blev Zymphony opsnappet af Stutteri Thorskovgaard.

Zymphonys andenmor, Listed-vinderen Choice Spirit (Danzig), er ud af Prince Khalid Abdullahs eminente stamhoppe Zaizafon (The Minstrel), som udover Choice Spirit også blev mor til den firedobbelte Gruppe-1-vinder og senere champion-avlshingst Zafonic (Gone West) og dennes helbror Zamindar.

First Spirit er nu avlshoppe i Frankrig med base hos familien Sundström i Normandiet, og hun blev tidligere på måneden konstateret drægtig med Prix du Jockey Club (Gr.1)-vinderen Intello (Galileo).

Zymphony har desuden en 2-årig lillesøster efter Juniper Tree i træning hos Rikke Rohbach Bonde. Hun er navngivet Firstof All og ejes af The JC Organization.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top