fbpx

Escarpada tog fjerde sejr på stribe i The Heatherwold Cup

Hun måtte slide mere for det end ved sine tre tidligere sejre, men Are Hyldmo-trænede Escarpada bevarede sin status som ubesejret og vandt for fjerde gang i træk, da hun torsdag aften vandt The Heatherwold Cup over 1350 meter græs på Øvrevoll i Oslo.


Med Lennart Hammer på ryggen fik Escarpada et noget anderledes løbsoplæg end tidligere, idet hun blev forsøgt bagfra. Val Royal-datteren angreb stærkt i starten af opløbet og overtog tidligt føringen, men hun fik herefter hårdt pres af Zimon/Benedichte Halvorsen. Lennart Hammer er med Fredrik Johanssons fravær dog urørlig i en finish-strid for tiden, og Escarpada kunne til slut skære målstregen som en sikker vinder en halv længde foran Zimon. Debuterende Salongold/CarlosLopez fulgte en længde efter på tredjepladsen foran Simano og Not Secret.

“Jeg tror hun er såfremt hun kan gå i front hele vejen. Hingstene nærmer sig nu, men vi kan jo ikke stoppe her og nu satses der på en start i Norsk Kriterium om en måned”, fortalte træner Are Hyldmo efterfølgende.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top