fbpx

City Of Troy er storfavorit i lørdagens Eclipse Stakes (Gr.1)

Hyperion i 1933, Tulyar i 1952, Nijinsky i 1970, Mill Reef i 1971, Nashwan i 1989, Sea The Stars i 2009 og senest Golden Horn i 2015. Det er en række af de navne, som Aidan O’Briens 3-årige City Of Troy lørdag eftermiddag skal forsøge at emulere ved at vinde Derby/Eclipse-doublen i England.


Justify-sønnen – der var ubesejret som 2-årig og skuffede så fælt i Newmarkets 2000 Guineas (Gr.1), hvorefter han atter var tilbage til sit bedste på Epsom og vandt The Derby Stakes (Gr.1) med tre længder – giver de fleste steder mindre end 1,4 gange pengene i morgen.

Hans værste konkurrenter forventes at blive Roger Teals Dancing Gemini (Camelot), som senest var sjette på Epsom, og Clive Cox’s Ghostwriter (Invincible Spirit), som var fjerde bag Look De Vega (Lope De Vega) i Prix du Jockey Club (Gr.1).

City Of Troy er gigantisk favorit på Sandown. Han skal for første gang starte over 2000 meter, en distance, som Aidan O’Brien på torsdagens pressemøde proklamerede nok ville blive dén, som hingsten også bliver på resten af året.

En klar indikation om, at Juddmonte International Stakes (Gr.1), Irish Champion Stakes (Gr.1) og Breeders’ Cup Classic (Gr.1) er i Coolmore-teamets kikkert.


Gense City Of Troy vinde Derby Stakes (Gr.1) på Epsom i videoen herunder:

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top