fbpx

Castros nye førstejockey debuterer på Jägersro

Ved torsdagens Lunch-Galopp i Malmö er der Skandinaviens-debut til det unge chilenske stortalent Jose Luis Sanchez, der i år erstatter Manuel Santos som førstejockey hos Jägersros championtræner Francisco Castro.


18-årige Sanchez, der i fjor var lærlingechampion i Chile og vandt mere end 100 løb, har to ridt for sin nye arbejdsgiver, og han ser ud til at have gode chancer for at få en god start på det nye samarbejde. Sanchez sidder nemlig på den 3-årige Imperial Ballet-søn El Gallo i et maidenløb over 1730 meter, og bliver med stor sandsynlighed klar favorit blandt spillerne.

El Gallo var nemlig til start i det der skulle vise sig at blive Skandinaviens stærkeste 2-årsmaidenløb i fjor, og her sluttede han tredje bag de to senere storløbsvindere Icaros og Mad Dog Slew.

På fjerdepladsen fulgte Basnæsløbsvinderen Choco Express, mens senere vindere som Inca City, Tobelini og Mrs Miskovsky yderligere var bagved. El Gallo kom ikke til start igen som 2-årig, men at han gør comeback nu bør betyde at hingsten atter er på vej mod toppen. Værste konkurrent i opgøret kan i øvrigt blive den danskejede staldkammerat Fargo som den tidligere Castro-lærling Espen Ski sidder på ryggen af.

Træner Bent Olsen ser ud til at have sine heste langt fremme allerede, og han sadler i dette maidenløb Nordique Light/Lennart Hammer – en hest Olsen regner med løber helt frem i afgørelsen.

Tidligere på dagen står Olsen også med en stor vinderchance i Estoy Enamorada, der er bedst inde på tallet i et udskrevet opgør over 1730 meter. Estoy Enamorada har tilmed fået spor ét, og bør under Per-Anders Gråberg kunne tage sin karrieres første sejr. Torsdagen byder på i alt fem galopløb på Jägersro med start kl. ca. 12.15.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top