fbpx

Casata mod Mowerina efter pligtsejr Fillies Mile

Stall Lambadas 3-årige Casata var blandt Skandinaviens bedste 2-årige heste i fjor, hvor det blev til tre sejre, heriblandt i både Amacitalöpning og Svealandlöpning.


Søndag eftermiddag fik Casata sæsondebut på Jägersro i Becky Moss Fillies Mile over 1600 meter, og det blev til en ren og skær pligtsejr under Kim Andersen.

Det var sæsondebut for Kalanisi-datteren og samtidig også hendes første start på dirt track, og det var måske derfor at hoppen længe så ud til at være i alvorlige vanskeligheder for at nå York Streets helsøster Victoria Street, som havde taget føringen fra start og kort inde i opløbet så ud til at kunne levere overraskelsen.

Med 200 meter tilbage fik Kim Andersen dog rigtig godt gang i Casata, der fandt et ekstra og afgørende gear. Tredjepladsen gik til sæsondebuterende Lulla, der i fjor vandt Aalborg 2-års Grand Prix i sin eneste start og ser ud til at kunne gå meget frem med dette løb i kroppen.

Casata går nu direkte imod Mowerinaløb den 20. maj på Klampenborg, og på trods af at dagens sejr ikke var lige så sikker som den så ud på papiret, så hører hoppen afgjort stadigvæk til blandt løbets forhåndsfavoritter.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top