fbpx

Calrissian femte i Lotto-Hamburg Trophy (Gr.3)

Lars Kelp-trænede Calrissian leverede lørdag eftermiddag en ny godkendt indsats, da han sluttede på femtepladsen i det tyske Gruppe-3-løb Lotto-Hamburg Trophy over 1200 meter i Hamborg.


Alting forløb planmæssigt for Calrissian, der under Terry Hellier lå i den bageste del af feltet fra start, hvor pacen blev dikteret af den ungarske storfavorit Overdose, og da feltet ramte opløbet skød Calrissian frem indvendigt for konkurrenterne og lignede en kort overgang en hest der kunne slås om en trioplacering.

Calrissian kunne dog ikke holde dampen oppe hele vejen til målstregen, men holdt alligevel godt ved til femtepladsen. Sejren gik til Overdose, der uden problemer henviste Abbadjinn og Mariol til de næste pladser. Calrissian fik 3.000 euro for sin femteplads i det tyske sprintopgør.

Søren Jensen-trænede Lady Lily var også skrevet til start i løbet, men hoppen udgik på dagen.

Tidligere på lørdagen var Ole Larsen-trænede Lumen til start i Hanshin Cup (L) over 2200 meter, men efter en rejse som indvendigt anden ind på opløbet måtte Lumen ligesom favoritten Algarade lide under at der på intet tidspunkt undervejs havde været nævneværdigt tempo på opgøret, og i stedet gik sejren til feltets mindst spillede hest, Erika Mäder-trænede Lilia, der vandt overlegent med seks længder foran Foreign Music og Polyante. Lumen sluttede på løbets sjetteplads og fik dermed ikke penge med hjem fra Hamborg.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top