fbpx

Bodfari Street nu i fuldblodsavlen

Som væddeløber var Lone Kaj-Nielsens fukse hingst Bodfari Street (Dolphin Street – As Sharp As v. Handsome Sailor) en brav kæmpe der i 55 starter scorede seks sejre på både dirt og græs, og opnåede et maksimum handicap på 88.


Efter nogle år i varmblodsavlen er den billedskønne hingst nu også trådt ind i fuldblodsavlen, hvilket fremgår af Dansk Galops Hingstekatalog for 2008, hvor Bodfari Street figurerer blandt de i alt 23 danskopstaldede alvshingste.

Bodfari Street var vinder som 2-årig i England og blev importeret til Skandinavien af Lone Kaj-Nielsen. Hingsten gik i træning hos Inge Mette Dejgaard på Klampenborg. I sin første sæson i Skandinavien blev det til flere gode placeringer, heriblandt en andenplads i Kay E Jensens Pris og en tredjeplads i Rosengårdlöpning på Jägersros dirt track, mens han sluttede fjerde gennem mål i Jyllandsløbet i Århus.

Også som ældre hest gjorde Bodfari Street det glimrende med sejre på både hjemmebanen og på Jägersro, og han sluttede karrieren i 2004 med over 600.000 kroner på præmiekontoen. Bodfari Street står opstaldet på Nørrelund Hingstestation på Fyn og bedækningstaksten er sat til 2.000 ved bedækning plus 3.000 kroner ved konstateret drægtighed.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top