fbpx

Barade sjette i Prix Noailles (Gr.3)

Finn Blichfeldts 3-årige Barade, som både er anmeldt til Norsk Derby og Svenskt Derby, fulgte søndag op på sin seneste Listed-sejr i Chantilly med en sjetteplads i Gruppe-3-opgøret Prix Noailles på ParisLongchamp.


Barade lå bagest i feltet fra start med Godolphins Gyllen udvendigt for sig. Der skete ikke de store ændringer undervejs i det 2100 meter lange løb, og feltet var vel samlet ind på opløbet, hvor tre heste dog trak afgørende fra med Jean-Claude Rougets Pharrell (Manduro) som den bedste til slut.

Barade fik aldrig rigtig kontakt med de bedste, og han endte på en sjetteplads med små 16 længder frem til vinderen. Han havde to heste bag sig over målstregen, men var altså lige udenfor præmierækken.

Barade aflagde sin maidentitel på Jägersro i fjor, hvor han over 1600 meter besejrede Shake The Disease, som selv sæsondebuterede med en sikker sejr forrige uge. Siden var han anden i Skånelandlöpning bag Wido Neuroths Jet Pilot, men foran Hans Adielssons lovende talent Johnnybegood.

Efter starten i Skånelandlöpning flyttedes Havana Gold-sønnen til Nicolas Clement i Frankrig, mens hans tidligere træner, Fredrik Reuterskiöld, overtog direktørstolen i Svensk Galopp.

Barade fik 88 for sin Listed-sejr i sæsondebuten på Chantilly og tilhører dermed den absolutte favorittop til både Svenskt og Norsk Derby i 2018.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top