fbpx

Airboss slog næseblodsramt Good Girl

Hanne Bechmann-trænede Good Girl cantrede lørdag eftermiddag til start som dagens helt store favorit i Dansk Breeders’ Cup Trial på Klampenborg, men hoppen måtte i sin sæsondebut give sig for forrige års Kriteriumsvinder Airboss, der vandt let med halvanden længde.


Airboss havde ikke vundet siden han hjemtog Kriteriet som 2-årig, og sidste sæson blev en stor skuffelse for træner Søren Jensen og kredsen omkring hesten. Efter en lang vinter og genoptræning hos sin med-opdrætter Gert Larsen på Fyn ser Richard Of York-sønnen dog ud til at være tilbage til sit gamle jeg, og efter en stærk rytterpræstation af Sara Slot lod hesten aldrig Good Girl komme faretruende nær i opløbet.

Da Vinci viste klar forbedring fra sin første start i år, og sluttede blot en hals bag Good Girl på tredjepladsen, mens The Professor var lige så kort efter som fjerde. Airboss kom med et slag ind i Breeders-varmen, og såfremt banen holder sig på den gode side frem til den 31. maj, ser Søren Jensen ud til at have en god kandidat til at følge op på Blue Marys sejr i løbet for to år siden.


Good Girl fik næseblod

Andenpladsen i Breeders’ Cup Trial var blot Good Girls tredje nederlag i karrieren, og det vakte opsigt blandt publikum, da Nicholas Cordrey hoppede af Good Girl og afsadlede hende i bunden af opløbet. Træner Hanne Bechmann indberettede efterfølgende, at Mas Media-datteren havde pådraget sig næseblod under løbet, men hvor alvorligt problemet er får vi først svar på i løbet af weekenden.

Dertil skal det også nævnes, at Good Girl gik med et kilo mere på ryggen end Airboss, der tilmed også havde fordel af løb i kroppen.

Når de to heste forhåbentlig mødes igen den 31. maj vil Good Girl stå tre kilo bedre inde i løbet end det var tilfældet i dagens forprøve.

Man må blot håbe, at sidste års store prissluger vender tilbage i sin bedste udgave den 31. maj, således at Dansk Breeders’ Cup kan blive den sportslige lækkerbisken det på forhånd ser ud til at kunne blive med i hvert fald fire spidskandidater til titlen.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top