fbpx

Sejr til Pia Brandts Via Firenze i Chantilly

Pia Brandt vandt tirsdag Prix des Soissonais over 1400 meter for ustartede 3-årige på Chantillys Polytrack. Den 3-årige hoppe hedder Via Firenze og er efter Dansili ud Via Medici (Medicean). Ejer en Ecurie des Charmes og jockey var Maxime Guyon.


Via Firenze/Maxime Guyon vinder for Pia Brandt i Chantilly.
Via Firenze/Maxime Guyon vinder for Pia Brandt i Chantilly.

Via Firenze blev købt som åring i Baden Baden for €260.000 til et partnerskab mellem de kendte stutterier l’Ecurie des Monceaux og Haras d’Etreham (Head-familien).

Moderen, Via Medici, var selv Gruppe-3-vinder i 2010 og har tidligere bragt Via Pisa (Pivotal) der er vinder af Prix Coronation (L).

Picture of Hans Erik Westerberg

Hans Erik Westerberg

Fokus: Internationalt / Avl & Auktioner. Født 1940 i København. Tidligere eksportmedarbejder i Rex Rotary, ansat i elektronikvirksomhed i Stockholm og selvstændig med virksomhed i elektronikbranchen i Danmark og Polen indtil 2010. Bestyrelsesmedlem i Klampenborg Galopselskab i 20 år samt formand. Sidenhen formand for Dansk Galop og nuværende bestyrelsesmedlem i Dansk Hestevæddeløb. Hestejer og opdrætter. Har bl.a. ejet Clarion King og er p.t. medejer af Stradivarius. Medforfatter af jubilæumsbogen “150 år med fest, farver og fuldblod”, skrevet i samarbejde med Per Bustrup.

Seneste artikler

Scroll to Top