fbpx

”Vi ved, at der kommer mange gæster fra udlandet”

Med mindre end et døgn til auktionsstarten på York har Dansk Galops direktør Peter Knudsen hænderne fulde, men det forhindrer ham ikke i at glæde sig til, at auktionen kommer i gang.


”Jeg glæder mig – rigtig meget endda”, siger Peter Knudsen.

“Jeg kan ikke mindes, at der har været et bedre hold fuldblodsheste fremstillet på en dansk auktion”, lyder meldingen fra direktøren.

”Vi ved, at der kommer mange gæster fra udlandet, så jeg håber og tror på et godt resultat”.

Det svækker næppe købelysten, at det danske blod igen i år har haft en strålende sæson, og ikke kun på banerne i Danmark. Så sent som i søndags forkælede Søren Jensen-trænede Beaufort Twelve tilskuerne på Stockholm Cup-dagen med tredje sejr i træk i Amacitalöpning, og hun holder fortsat status som ubesejret.

Og få uger forinden blev det dobbelt-dansk i millionløbet Bredders’ Trophy Classic, med Dark Eagle som vinder et kort hoved foran den dobbelte klassiske vinder Manacor.

Der er næppe de store odds at hente på, at kredsen bag Dark Eagle forlader York uden at handle. Milliongevinsten i Stockholm skal jo på skattebilletten, men beløbet til Skat bliver noget mindre, hvis der reinvesteres.

”Vi har fået to yderligere afbud til auktionen”, siger Peter Knudsen.

Det er numrene 1 og 6, som ikke kommer i ringen. Der er således følgende afbud: 1-6-26-83-84-93-95.

Husk, at hvis du ikke kan være til stede på York Stutteri fredag eftermiddag, kan hele auktionen følges live eksklusivt her på GalopSport. Udsendelsen starter kl. 15.00.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top