fbpx

Derby-joker bliver hjemme på Jägersro

Med to sejre på stribe og en stigning i handicappet fra 69 til 79 så Bodil Hallencreutz-trænede Mon Fleur ud som en kæmpe joker i Dansk Derby på næste søndag, men træneren har allerede nu fravalgt Dansk Derby og sigter i stedet på Svenskt Oaks med helsøsteren til Call Of Duty.


I fjor kom Dansk Derby simpelthen for tidligt for Mon Fleurs helbror, Call Of Duty, der først i efteråret for alvor blomstrede og vandt Dansk St. Leger.

Mon Fleur ser ligesom sin storebror ud til at blomstre sent, og derfor lignede det en ren gave for Academy Award-datteren, at Dansk Derby i år ligger mere end en måned senere.

“Hun er en meget kapabel hoppe, og der er endnu mere at komme efter, men hun det bliver ikke i Dansk Derby”, fortæller Bodil Hallencreutz.

“Hun har vundet to gange på stribe på Jägersro, og den høje præmiesum i Svenskt Oaks er yderst tillokkende. Godt nok ser det ud til at blive svært at slå Wido Neuroths tredjehest fra Svenskt Derby (Amie Noire, red.), men det ændrer ikke på min indstilling”, fortsætter Jägersro-træneren.

Mon Fleurs udebliven fra Derbyfeltet betyder, at der bliver plads til endnu en hest fra “køen”, men hvordan ser Derbybilledet reelt ud her 13 dage før det går løs?

Dét vender galopsport.dk tilbage med inden længe.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top