fbpx

Staldrundgang under skyfri himmel på Klampenborg

Der var stort fremmøde til den årlige staldrundgang i Klampenborg, da syv af banens professionelle trænere bød indenfor lørdag morgen.


”Det var skyfrit og vindstille. Jeg anslår, at vi var 120 samlet, hvilket er klart flere end de foregående år. Vejret spiller naturligvis en væsentlig faktor, for vi havde ikke været heldige med vejrguderne i årerne forinden”, siger Klampenborg Hesteejerforenings formand, Henrik Keller.

Det talstærke publikum så hestene i træning hos Inge Mette Dejgaard, Helle Christensen, Tine Hansen, Bent Olsen, Hanne Bechmann, Søren Jensen og Brian Wilson.

”Vi havde desværre afbud fra træner Bettina Wilson. Mange havde håbet på at se Flemming Velins nye heste, men det må vente til de viser sig på græsset”, fortsætter Henrik Keller.

Mesterfotografen Burt Seeger var med raden rundt. En af Nordens bedste hestesportsgrafer er også i alliance med Klampenborg Galopbane i indeværende sæson, og det nyder flere medier godt af, heriblandt Klampenborgs officielle baneprogram, galopsport.dk og de postomdelte lokalaviser.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top