fbpx

Bent Olsen: “Overvejer at tilknytte endnu en jockey”

Efter sin rekordsæson i fjor med 5.227.916 kroner til stalden er Bent Olsen forhåndsfavorit til trænerchampionatet i Klampenborg, og træneren har intet at udsætte på holdet i stalden.


”Det ser fornuftigt ud på alle områder. Mine 2-årige ser fine ud, så jeg både håber og tror, at vi kan markere os stærkt igen i år i toårsløbene”, fortæller Bent Olsen.

”Der vil komme yderligere 2-årige ind i stalden i forbindelse med Breeze Up-auktionen i Doncaster den 23. og 24. april. Jeg forventer at handle mellem tre og fem nye heste ind i Doncaster”, beretter Bent Olsen, der i forbindelse med sin evige ekspansion også overvejer at tilknytte endnu en fast jockey til stalden – i tilskud til danske Jacob Johansen og brasilianske Marcos Robaldo.

Et af Bent Olsens store aktiver igennem flere år har været Master Chef – med 11 sejre og 1.423.948 kroner. Master Chef er fyldt ni i år.”Jeg har selv overtaget hesten. Han er til salg, men jeg forærer ham ikke væk. Master Chef ser fortsat strålende ud og skal nok forsørge sig selv igen i år”, tror Bent Olsen.

Bent Olsen tilbragte noget af den nu forgangne weekend i Aarhus, til den kombinerede trav- og galopbanes årlige championatsfest, hvor han blev hyldet for sit 18. trænerchampionat i Smilets By, heraf de sidste 10 i træk!!

Bent Olsen fik tre championater i 2013. Med titlerne i Klampenborg og i Aarhus samt også landschampionatet. Han var tredje i den skandinaviske trænerliga efter Niels Petersen og Lennart Reuterskiöld jr.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top