fbpx

“Jeg har fem ansatte og en sund forretning”

Kommende søndags lunchgalop på Täby indeholder fire heste i træner Tommy Gustafssons regi. Den mangeårige Täby-træner har ingen problemer med at forberede hestene i vinterperioden.


”Forholdene er faktisk overraskende gode, når man tænker på årstiden”, siger Tommy Gustafsson. “I modsat fald ville jeg heller ikke kunne bringe fire heste til start”.

Tommy Gustafsson har hidtil fået 25.000 kroner hjem i præmier siden årsskiftet ud af fire starter – med en andenplads som bedste resultat. Sejren kan måske komme på søndag.

”Jeg tror mest på Earth Hour”, siger Tommy Gustafsson. “Den er virkelig godt gående. Han var anden i årsdebuten efter at have vundet lige inden jul.Sejren kom i et salgsløb, hvor der var 7,5 længde ned til løbets andenhest”.

”Den blev ikke claimet, og nu er den ikke længere til salg”, siger Tommy Gustafsson.Stockholm-træneren har 27 heste i træning.

”Jeg har fem ansatte og en sund forretning med stabile hesteejere. Situationen for sporten er dog meget bekymrende. Der er ikke længe de penge, der tidligere har været”, konstaterer Tommy Gustafsson.

Picture of Carsten Bundgaard

Carsten Bundgaard

Fokus: Skandinavien. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top