fbpx

“Hvis nogen skubber, så skubber hun bare tilbage”

Ole Larsen havde mandag morgen taget turen fra Jägersro til Klampenborg med sit store Derbyhåb, Academy Award-datteren Lumineuse.


Lumineuse. Foto: Burt Seeger.

Hoppen havde ikke tidligere været rundt tribunesvinget, men den opgave klarede hun meget professionelt, og samtidig så hun blændende ud i jobbets afslutning.

Efter sin overlegne sejr i sæsondebuten på Klampenborg, var Lumineuse blot en skygge af sig selv i sin næste opgave, som var i Stoserien over 2400 meter på Täby i kamp mod ældre hopper. Siden den præstation har Lumineuse igen fristet en noget anonym Derbytilværelse.

“For første gang nogensinde viste Lumineuse sig hestegal efter løbet i Stockholm, men jeg opdagede det først på vejen hjem i transporten. Sidenhen har der intet været at mærke på hende, så jeg sender hende til start med sejrsforhåbninger”, udtalte Ole Larsen mandag morgen i forbindelse med lodtrækningen om startsporene, hvor Lumineuse fik spor 14.

Det er normalt et udgangspunkt de fleste gerne ville være foruden, men det udvendige spor bekymrer ikke “Derby” Larsen.

“Hun er en stor og langt galopperende hoppe, som får brug for plads til at strække ud på, og det kan hun få udvendigt i banen. Det vigtigste er, at hestene kommer godt rundt i tribunesvinget, og hun er så stærk, at hvi nogen skubber til hende, så skubber hun bare tilbage igen”, lød det fra træneren, der i mandagens arbejde havde overladt tøjlerne til svenske Shane Karlsson, som ligeledes bliver at finde på ryggen af Lumineuse på søndag.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top