fbpx

Derby eller Larch næste gang for Harmonia?

“Jeg må lige have en snak med jockeyen om det, men jeg tror hun står distancen”.


Harmonia. Foto: Burt Seeger.

Helle Christensen havde efter lørdagens Landrover 3-års Prep Race over 1600 meter det store smil fremme, for her var en af sidste års bedste 2-årige hopper, Harmonia, tilbage på rette spor med en sikker halvanden længdes sejr under Manuel Santos.

Harmonia besejrede totalisatorfavoritten Pinocchio/Rafael Schistl, hvorefter der var yderligere halvanden længdes afstand til Rated/Jacob Johansen.

Som vanligt tog Pinocchio føringen fra start, men forspringet blev aldrig lige så stort som ved Pistachio-sønnens andenplads bag Falconet i Dansk 2000 Guineas, og selv om Pinocchio formåede at slå contra imod Rated, var der intet at stille op imod Harmonias speed.

I fjor udtalte Helle Christensen, at Harmonia er den bedste hest hun nogensinde har trænet, og der har egentlig aldrig været tvivl at spore hos træneren om hvorvidt Special Quest-datteren er en Derbytype, men et sygdomsplaget forår havde hidtil ødelagt en del af de klassiske planer for sidste års Opdrætningsløbsvinder.

Nu lever håbet dog igen for Stald Five Stars og halvsøsteren til Breeders’-vinderen Runner Runner, men der er altså endnu ikke taget stilling til, om Harmonia starter i DFDS Seaways Dansk Derby eller i Larch Ærespræmie den 30. juni.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top