fbpx

Farzan fra start til mål i Gert Larsens Jubilæumsløb

Det blev topsprinteren Elusive Times helbror, 4-årige Farzan, der fredag aften kunne modtage sejrsbuketten i Gert Larsens 50 års Jubilæumsløb på Fyens Væddeløbsbane i Odense.


Under Marc Stott førte den Birgitte Nielsen-trænede vallak fra start til mål, og det blev således også tredje sejr på to dage for Århus-duoen Nielsen og Stott efter dobbelt-triumfen Kristi Himmelfartsdag på Klampenborg.

Farzan besejrede i sikker stil Lone Bagers Fast Connection/Anders Bager, hvorefter der var et stykke til Harley/Marcos Robaldo, Gold Diamond/Nicolaj Stott og New Caladonia/Lea Olsen på de sidste præmiepladser. Førstepræmien i opgøret var 12.500 kroner til Galoppens Venner, der så Farzan blive snydt for sejren med en halv længde på Jägersro for mindre end to uger siden.


Fredagens første galopløb i Odense blev vundet af Lea Olsen på hendes egen Borderline. Den 4-årige Primatico-søn havde sæsondebuteret med en tredjeplads i Århus, og denne gang blev der vekslet til en sejr og 10.000 kroner i førstepræmie til Lea Olsen, der ejer Borderline med sin kæreste, Mads Hjortsballe.

Også Borderline formåede at føre fra start til mål, men han blev en overgang forbigået i opløbet af Steady The Buffs/Marc Stott, som dog ikke kunne holde dampen oppe til slut og blev besejret med hoved.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top