fbpx

Danskopdrættet hoppe vinder europæisk klassiker

Marianne og Bo Seisbølls Stutteri Laser på Fyn har igennem de to seneste sæsoner sat et umiskendeligt præg på dansk fuldblodsavl som opdrætter af sidste års Derbyvinder Darcy og Oaks-vinderen Victoria Nguyen.


Onsdag den 1. maj fik Stutteri Laser sin tredje klassiske vinder, da 3-årige Linarda (Rock Of Gibraltar – Miss Skycat v. Tale Of The Cat), vandt Swiss 1000 Guineas i Schweitz.

Linarda, der gik tilbage på Dansk Galops Åringsauktion i 2011 og efterfølgende blev solgt på den internationale auktion i Baden-Baden, startede tre gange som 2-årig i Tyskland og var tredje første gang ude i netop Baden-Baden.

“Det er helt vildt for os at være opdrættere af en klassisk vinder i udlandet. Vi har satset hårdt på fuldblodssporten i en periode, og vi har endnu Linardas 2-årige halvbror efter Dylan Thomas til salg. Han er nu i træning, men han har hele tiden været til salg, og samtidig har 1-årig søster efter Academy Award gående på stutteriet”, fortæller Marianne Seisbøll onsdag aften til galopsport.dk.

Picture of Filip Zwicky

Filip Zwicky

Stifter / Ansvarshavende redaktør. Mere om forfatteren

Seneste artikler

Scroll to Top